Faldekoráció

Ha valakinek azt mondjuk, hogy dekoráció, vagy lakberendezés, akkor valószínűleg a bútorok, különböző függönyök, vagy egyéb lakástextíliák jutnak az eszébe. Kevesen gondolják, hogy otthonunk egyszerű falait is mennyire fel tudjuk dobni, és micsoda remek hatást adhat egy-egy feldíszített fal az egész lakásnak. A különböző faldekorációk segítségével mi is szebbé tehetjük az amúgy unalmas, szürke falainkat.

faldekoracio

Faldekorációkból rengeteg fajta van, a sima, közismert tapéták mellett extrémebb lehetőségeink is vannak ha betűkivágást alkalmazunk, vagy ha matricákat, vagy úgynevezett faltetoválásokat szeretnénk falainkra juttatni. Ezek azért is fantasztikusak, mert így faldekorációnkat teljes mértékben mi tervezhetjük, illetve álmodhatjuk meg, és csak a képzeletünk szab határt a különböző formáknak, alakoknak, stílusoknak. Egy jól megvalósított faldekorációval lenyűgözhetjük a szomszédot, párunkat, vagy leendő párunkat.

Természetesen, ha faldekorációkat szeretne, mi ebben is állunk a rendelkezésére, csak ossza meg velünk elképzeléseit, ötleteit!