Festékbolt és építőipari szaküzlet Budapest 11. kerület, Lágymányos közelében, GL Color festékbolt

Festék és építőipari termékeink:

A festékeken kívül értékesítünk vakolatokat, különleges faápolókat, vegyszermentes növényápolókat, szigetelőanyagokat, fugázó anyagokat, kőműves- és festő szerszámokat, kőápóló- és tisztítószereket, dekorációs termékeket, tapétákat, kéziszerszámokat, kő- és után gyártott paneleket, laminált padlót és nagyon sok más olyan terméket, amellyel megkönnyítjük mestereink munkáját. Igyekszünk kielégíteni vevőink összes igényét és igyekszünk a minőségi termékek használatára ösztönözni vevőinket, amelyek hosszútávon sokkal olcsóbbak és könnyebb velük dolgozni, mint az olcsónak nevezett termékekkel Budapest, 11. kerület, Lágymányos.

Rólunk

Vállaljuk házak teljes kivitelezésének megszervezését az anyagszállítástól a mesteremberek koordinálásáig.

A GL Color festékház Kft. 1993. óta áll vevői szolgálatában. Az akkor még csak 30 m2-es üzlethelyiség ma már 1130 m2-re bővült.

A fejlődés nemcsak a négyzetmétereken mérhető le. Több szakképzett munkatársunk több tízezer árucikkel foglalkozik, amely a Magyarországon forgalmazott festékek 70%-át felöleli. Hét színkeverő gépünkkel a legszélesebb színskála szerint tudunk fal-, vakolat-, padló- és zománcfestékeket keverni.

Színkeverés

Több színkeverőgéppel rendelkezünk, amelyekkel több ezer színt tudunk kikeverni falfestékekből, vakolatokból, falazúrokból, márványglettből, fallazúrokból, antikoló glettekből, zománcfestékekből…..

Az alábbi színkeverőgépkkel rendelkezünk :

Tikkuria, Dulux, Jub, Graymix, Düfa, Trilak, Casati

Kapcsolat

GL Color FESTÉK ÉS VAKOLAT STÚDIÓ

Központi telefonszámunk: +3612904312, +36 30 940 3629, +36 30 328 4187
H-P: 7-18-ig
Szo: 8-13-ig